06 28202065         info@laatjeziencoaching.nl

Coaching privé

Coaching privé

Aan de slag met jouw vraag of doel, gratis intake, vertrouwelijk, coachmethoden, coachingstrajecten en tarieven

Aan de slag met jouw vraag of doel

Laat je zien coaching richt zich in de coaching op jou. Een coachingstraject start altijd met het verhelderen van je vragen, van je leerdoelen. De coach begeleidt je daarbij.

Gratis intake 

Elk coachingstraject start met een gratis intake. Daarin maken we kennis met elkaar, zodat we kunnen ervaren of er een klik is. Je krijgt de tijd om te beslissen of coaching via Laat je zien coaching je aanspreekt. 

Vertrouwelijkheid staat voorop

Het is belangrijk dat je je tijdens de coaching vrij kunt voelen. Vertrouwen om de openheid te hebben die nodig is voor jouw ontwikkeling. Dat je door Laat je zien coaching wordt gecoacht en wat er tijdens de sessies wordt besproken, wordt dus niet gedeeld met anderen.

Leerdoelen en concrete acties

Met begeleiding van de coach formuleer je jouw leerdoelen voor het coachingstraject. Het formuleren van leerdoelen biedt de mogelijkheid om de voortgang in de gestelde doelen te kunnen volgen. Tussen de coachingssessies door ga je met concrete acties aan de slag. 

Coachmethoden

In de coaching wordt o.a. gebruik gemaakt van NLP-technieken en Voice Dialogue, aangevuld met scherpzinnigheid en humor.

Coachingstrajecten 

Laat je zien coaching biedt verschillende coachingstrajecten aan. Een coachingstraject bestaat uit 4 dan wel 10 coachingssessies + 1 terugkomsessie die we enkele maanden na de laatste sessie plannen. In een coachingstraject plannen we elke 2 à 3 weken een coachingssessie. Zo kun je jouw opgedane inzichten en ontwikkelingen tijdens het traject in de praktijk brengen. De coaching vindt plaats in Den Haag of op locatie. 

Kosteloos kennismaken!

Stuur een mail, appje of bel

lien@laatjeziencoaching.nl
06 28202065

Social media

Contact

  06 28202065
  info@laatjeziencoaching.nl

Bedrijfsgegevens

Bedrijfslocatie: Den Haag
KvK: 71949933
BTW: NL129141823B01