06 28202065         info@laatjeziencoaching.nl

Coaching via je werk

Coaching via je werk 

gratis intake, vertrouwelijkheid, leerdoelen, coachmethoden, coachingstraject, offerte opvragen

Je kunt in je loopbaan op een punt komen waarbij je begeleiding van een coach kunt gebruiken. Soms neemt je werkgever daarvoor het initiatief. Maar steeds vaker kun jij zelf bij je werkgever aangeven dat je graag coaching wilt. 

Coaching via je werk heeft ook voordelen voor je werkgever. Als jij lekker in je vel zit en weet waar je energie van krijgt, dan heeft dit ook effect op hoe jij je werk doet.

Een coach kan je begeleiden bij het verder ontdekken van jouw kwaliteiten en krachten die je kunt gebruiken in je werk. Ook kan het zijn dat je hele specifieke vragen hebt, bijvoorbeeld over hoe je beter met die ene collega kunt omgaan. Of wil je in je werk op zoek naar meer uitdaging, betrokkenheid en enthousiasme.

Gratis intake

Elk coachingstraject start met een gratis intake. Daarin maken we kennis met elkaar, zodat we kunnen ervaren of er een klik is. Je krijgt de ruimte om te beslissen of coaching via Laat je zien coaching je aanspreekt. 

Vertrouwelijkheid voorop

Het is belangrijk dat je je tijdens de coaching vrij kunt voelen. Vertrouwen om de openheid te hebben die nodig is voor jouw ontwikkeling. Wat er tijdens de sessies wordt besproken, wordt dus niet gedeeld met anderen. Ook niet met je werkgever.

Leerdoelen en concrete acties

Met begeleiding van de coach formuleer je als coachee jouw leerdoelen voor het coachingstraject. Het formuleren van leerdoelen biedt de mogelijkheid om de voortgang in de gestelde doelen te kunnen volgen. Tussen de coachingssessies door ga je met concrete acties aan de slag. Als de coaching wordt aangeboden door jouw werkgever, kunnen de leerdoelen ook met je leidinggevende worden afgestemd. 

Coachmethoden

In de coaching wordt o.a. gebruik gemaakt van NLP-technieken en Voice Dialogue, aangevuld met scherpzinnigheid en humor.

Coachingstraject

Een coachingssessie duurt 2 uur. Gedurende een traject plannen we elke 2 à 3 weken een coachingsafspraak in. De coaching vindt plaats in Den Haag. Heb je speciale wensen, zoals coaching op locatie? Neem voor maatwerk contact met mij op.

Offerte opvragen

Wil je coaching via je werk? Na je intake maak ik op basis van jouw wensen (en die van je werkgever) een passende offerte op maat.

Vakantiemodus…
Werkmodus…
Veranderingsmodus

In de dagelijkse werkflow vond ik het vaak lastig om te reflecteren op mijn werk en hoe ik me daarbij voelde.
Tijdens vakanties lukte dat een beetje. Dan stelde ik mijzelf vragen als:

“Is het echt nodig dat ik tot 20.00 uur ’s avonds op kantoor zit?”
“Kunnen we het werk niet anders organiseren?”

Of kwam ik tot logische conclusies als:
“Ik hoef niet de verantwoordelijkheid van het hele dossier op mij te nemen”.
“Ik ben eruit. Ik wil echt een andere functie”

Maar daadwerkelijk hiermee aan de slag gaan en veranderingen aanbrengen in mijn gedrag? Dat bleek lastig! Zodra de vakantie voorbij was…… precies, dan zat ik weer in mijn oude modus.

Vertragen, stilstaan en onder begeleiding kijken naar mijn wensen en mijn gedrag. Dát heeft mij geholpen om daadwerkelijk te kunnen veranderen. Ik ben blij dat ik mezelf dit heb gegund en destijds de eerste stap heb gezet: kennismaken met een coach!

Social media

Facebook
Facebook
LinkedIn

Contact

  06 28202065
  info@laatjeziencoaching.nl

Bedrijfsgegevens

Bedrijfslocatie: Den Haag
KvK: 71949933
BTW: NL001587368B18