06 28202065         info@laatjeziencoaching.nl

Referenties

“Het coachingstraject met Lien was een mooie ervaring. Lien heeft een bepaalde kwaliteit die ervoor zorgt dat je je meteen veilig voelt en durft open te stellen. Wat ik vooral nodig had, was het “aanzetten” van de knop om weer volledig en onvoorwaardelijk van mezelf te gaan houden. Lien heeft mij daar een heel stuk mee op weg geholpen. Wat zo mooi is aan haar sessies is dat zij kijkt naar je gemoedstoestand op dat moment en dat gebruikt al leidraad voor de coaching, gecombineerd met veel liefde en zo af en toe een pittige vraag om je scherp te houden en aan het denken te zetten. Ik beveel Lien van harte aan!”

“‘Laat je zien coaching’ staat voor mij voor de zoektocht naar je echte zelf. En hoe je die persoon kunt laten zien aan de buitenwereld. Voor mij was juist die communicatie de reden om door Lien gecoacht te worden. Ik was op zoek naar een manier om mijn uitlatingen in overeenstemming te laten zijn met mijn emoties en gedachten. Lien stelt de juiste vragen om snel bij de kern te komen: waar zit het knelpunt, wat is nou eigenlijk het probleem? Eigenlijk zit alle informatie al in mij. Lien is er goed in om precies dat puzzelstukje wat ik nodig heb eruit te peuteren en terug te geven. Dat doet ze met een flinke dosis humor, soms een provocatief tintje, maar vooral met veel liefde!”

“Tijdens de NLP-Practitioner opleiding heb ik Lien leren kennen als een talentvolle, intelligente en vooral doortastende coach. Ze heeft grote “snap-kracht”en past eigen leermomenten meteen toe, in relatie tot haarzelf en ten gunste van de coachee. Ik weet zeker dat een coachee bij haar in goede handen is, en de mogelijkheden krijgt om zich te “laten zien”.”

Karin Klomp, Teamcoach Syndion, NLP coach

Social media

Contact

  06 28202065
  info@laatjeziencoaching.nl

Bedrijfsgegevens

Bedrijfslocatie: Den Haag
KvK: 71949933
BTW: NL129141823B01