06 28202065         info@laatjeziencoaching.nl

Wie ben ik?


Wie ben ik?

Ik ben open, enthousiast, houd van grappen, daag graag uit en eet haast wekelijks loempia’s. Verder houd ik van buitenlucht. En dat is inclusief boerderijlucht. 

Van oost naar west

Na te zijn opgegroeid in de groene Achterhoek, ben ik rechten gaan studeren in Nijmegen. Vervolgens ging ik als advocaat aan de slag in Den Haag. Een overgang, om van het oosten van het land naar de Randstad te verhuizen. Minder groen en ruimte om me heen en een andere mentaliteit van leven. Ook maakte ik kennis met een werkende wereld van hoger opgeleiden: met netwerken, ongeschreven regels, hiërarchie, met een taal die ik nog moest leren spreken. Voer voor confrontaties met mezelf, nieuwe inzichten en groei. 

Professionele achtergrond

In de afgelopen 10 jaar heb ik verschillende werkomgevingen van binnenuit leren kennen. Als advocaat bij twee kantoren in Den Haag en als (senior) beleidsmedewerker bij het ministerie van Sociale Zaken en Werkgelegenheid. Daarbij werkte ik onder meer gedetacheerd bij de Europese Commissie in Brussel. Mijn functies en werkomgevingen hebben in velerlei opzichten bijgedragen aan mijn groei en ontwikkeling. In de loop der jaren heb ik daar inhoudelijke kennis en ervaring van arbeidsrecht en arbeidsverhoudingen aan toegevoegd. Net als een goed inzicht in politieke en bestuurlijke verhoudingen en in kantoorpolitiek. Als vice-voorzitter van de ondernemingsraad bij het ministerie van Sociale Zaken en Werkgelegenheid kon ik bovendien bijdragen aan goede arbeidsverhoudingen binnen de eigen organisatie. Momenteel ben ik bestuurlijk actief als lid van de Raad van Toezicht van een culturele instelling in Den Haag en van een peuter- en kinderopvangorganisatie in Pijnacker. 

Passie

Mijn grote passie is muziek! Ik zing, speel piano en schrijf liedjes. Regelmatig treed ik hiermee op. 

Waarom ik ben gestart met ‘Laat je zien coaching’

De coaching die ik zelf een aantal jaren geleden heb mogen ontvangen heeft bijgedragen aan het zien van mijn eigen mogelijkheden en talenten. Door coaching heb ik mijn eigen behoeftes en voorkeuren beter leren kennen. En onprettige gewoontes kunnen doorbreken. Ik werd geboeid door de effecten ervan, de groei die ik door het coachingstraject heb ervaren. De start van een eigen praktijk voelde als een natuurlijke stap. Ik ben opgeleid in het Neuro Linguïtisch Programmeren op Master Practitioner niveau. Hiernaast volgde ik een cursus Voice Dialogue en richt ik mij op de verbinding van hoofd, hart en lichaam via een training in lichaamsgerichte psychotherapie.

De naam ‘Laat je zien coaching’ staat voor het jezelf leren kennen zoals je daadwerkelijk bent, los van je (werk)omgeving, los van je imago of komaf. Ik ben ervan overtuigd dat jij van daaruit tot bloei kunt komen en het leven kunt leiden wat bij jou past. In werk en privé. Een leven zoals dat jou vervulling geeft.  

 

Social media

Contact

  06 28202065
  info@laatjeziencoaching.nl

Bedrijfsgegevens

Bedrijfslocatie: Den Haag
KvK: 71949933
BTW: NL129141823B01