06 28202065         info@laatjeziencoaching.nl

Wie ben ik?


Wie ben ik?

Ik ben open, enthousiast, houd van grappen, daag graag uit en eet vaak loempia’s. Verder houd ik van buitenlucht. En dat is inclusief boerderijlucht. 

Van oost naar west

Na te zijn opgegroeid in de groene Achterhoek, ben ik rechten gaan studeren in Nijmegen. Vervolgens ging ik als advocaat aan de slag in Den Haag. Een overgang, om van het oosten van het land naar de Randstad te verhuizen. Minder groen en ruimte om me heen en een andere mentaliteit van leven. Ook maakte ik kennis met een werkende wereld van hoger opgeleiden: met netwerken, ongeschreven regels, hiërarchie, met een taal die ik nog moest leren spreken. Voer voor confrontaties met mezelf, nieuwe inzichten en groei. 

Een pad van ontdekking en verandering

In mijn juridische loopbaan heb ik verschillende werkomgevingen van binnenuit leren kennen. Als advocaat bij twee kantoren in Den Haag en als (senior) beleidsmedewerker bij het ministerie van Sociale Zaken en Werkgelegenheid. Daarbij werkte ik onder meer gedetacheerd bij de Europese Commissie in Brussel. Mijn functies en werkomgevingen hebben in velerlei opzichten bijgedragen aan mijn groei en ontwikkeling. In de loop der jaren heb ik daar inhoudelijke kennis en ervaring van arbeidsrecht en arbeidsverhoudingen aan toegevoegd. Net als een goed inzicht in politieke en bestuurlijke verhoudingen en in kantoorpolitiek. Als vice-voorzitter van de ondernemingsraad bij het ministerie van Sociale Zaken en Werkgelegenheid kon ik bovendien bijdragen aan goede arbeidsverhoudingen binnen de eigen organisatie. Momenteel ben ik bestuurlijk actief als lid van de Raad van Toezicht van een culturele instelling in Den Haag en van een peuter- en kinderopvangorganisatie in Pijnacker. 

Maar in 2017 heb ik na een tweede overspannenheid een besluit genomen. Om te stoppen met het werk dat ik deed en in het diepe te springen. Zo kwam er ruimte voor een leven waarin creativiteit, improvisatie en muziek een grote rol zijn gaan spelen. Niet gek, want tijdens mijn middelbare schooltijd deed ik niets anders dan muziek maken. Nu zing ik, speel ik piano en schrijf ik liedjes. Nederlandstalige kleinkunst, met als hoogtepunt in 2020 het debuut van m’n eigen liedjesprogramma ‘Ik kom hier niet weg met hippe sneakers’.  

Laat je zien coaching 

Twee jaar geleden startte ik met mijn coachingspraktijk Laat je zien coaching.
Nadat ik de coachingsopleiding NLP Practitioner had gevolgd was ik dolenthousiast geworden om anderen te gaan begeleiden. Op een pad naar het steeds meer leven van binnenuit. Vervolgens rondde ik ook de NLP Master Practitioner af. Ook startte ik een opleiding Coachen met Ziel en Zakelijkheid.

Omdat ik zelf steeds dichter bij mijn eigen gevoel kwam, werd ook steeds duidelijker hoe ik mijn werk wilde vormgeven. Meer en meer merkte ik dat de focus in coachmethoden werd gelegd op ‘problemen en oplossingen’. En op zelfverbetering. 

Terwijl ik vind dat we al mooie mensen zijn!

Mijn hart voor muziek maakte ook dat ik in deze periode in aanraking kwam met stembevrijding.
Deze vorm van jezelf laten zien en horen raakte mij enorm.

En nu twee jaar later besef ik meer en meer dat de naam ‘Laat je zien coaching’ die ik destijds koos voor m’n praktijk helemaal kloppend is.

Stembevrijding gaat over jezelf laten zien zoals je bent.
Zeggen wat je wilt zeggen.
Voelen wat je daadwerkelijk voelt.
Woorden geven aan wat er in je speelt.
Ik ervaar het als bevrijdend.
Niets wegduwen of achterhouden voor jezelf.
Aanvaarden wat er is. In het moment.
En jezelf vrij voelen. In spreken, in zingen, in dansen, in het leven.
Via stembevrijding leer je beter te voelen en uiting te geven aan dat wat in je is.
Bij jezelf te komen.
En van daaruit te leven.

In 2019 startte ik de opleiding tot stembevrijder. Een wonderschone en intense reis van verdere zelfontdekking en het ontwikkelen van mijn stembevrijderschap.

Social media

Facebook
Facebook
LinkedIn

Contact

  06 28202065
  info@laatjeziencoaching.nl

Bedrijfsgegevens

Bedrijfslocatie: Den Haag
KvK: 71949933
BTW: NL001587368B18